По обвинение на Софийска районна прокуратура 37-годишен мъж е осъден

...
По обвинение на Софийска районна прокуратура 37-годишен мъж е осъден
Коментари Харесай

7 г. затвор за мъж, пребил жестоко малолетния син на приятелката си

По обвиняване на Софийска районна прокуратура 37-годишен мъж е наказан на 7 години затвор за нанесена тежка телесна щета на малко дете, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

На 08.08.2021 година в жилище на ул. „ Суходол “ в гр. София, обвиненият Ю.И. нанесъл голям брой удари с ръце, крайници и с дървен предмет вид „ точилка “ в региона на главата на малолетния С.Д., в резултат на което му предизвикал тежка телесна щета, изразяваща се в контузия на главата, хематом в челно теменната област на главата и кръвоизлив под твърдата мозъчна обвивка. Деянието е осъществено с особена свирепост - посредством нанасяне на голям брой удари и в изискванията на рисков рецидив, защото Ю.И. е бил наказан за тежко съзнателно закононарушение на „ отнемане от независимост “ дейно.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци, от чиито показания станало ясно, че обвиненият е имал връзка с майката на детето. На 08.08.2021г. тя била взела С.Д. в жилището на Ю.И. Детето се разплакало за татко си и това предизвикало експанзията на обвинения.

Софийски областен съд призна обвинения за отговорен по повдигнатото му обвиняване и наложи на Ю.И. наказване „ отнемане от независимост “ за период от 7 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР