По нетрадиционен начин, съобразен с противоепидемичните мерки, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната

...
По нетрадиционен начин, съобразен с противоепидемичните мерки, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната
Коментари Харесай

Караянчева в Кърджали: Тръгваме към победа

По нетрадиционен метод, съгласуван с противоепидемичните ограничения, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната си акция за парламентарните избори на 4 април. Мястото на събитието бе вертолетната площадка на остарялото летище в Кърджали, където симпатизантите на ГЕРБ с коли приветстваха листата на партията, отпред с ръководителя на Народното събрантие Цвета Караянчева. „ Тази акция е друга поради пандемията. Но днешното събитие  е доказателство, че който желае - намира метод, а който не желае, намира оправдания. Ние сме тимът на тези, които имат причините и триумфите, с цел да застанат пред своите съграждани и да ги призоват за поддръжка и доверие “, посочи водещият на събитието, вторият в листата на ГЕРБ Никола Чанев.



„ Измина тежка година. Станахме очевидци на същински подвиг от страна на нашите медици, на изключителни образци за добрина и човещина. Президентът, който по Конституция трябваше да въплъщава единството на нацията, размаха пестник против законно определеното държавно управление. Родиха се някакви странни обединения на сякаш непримирими политически придвижвания и партии, които се опитваха да убедят българите, че ГЕРБ е техен зложелател. И до изборите ще продължат с черната си акция. И даже единствено поради това ще се провалят! Въпреки лъжите, макар експанзията, болшинството от нашите съграждани виждат ясно истината - че пандемията беше ръководена доста по-успешно, в сравнение с в редица други страни. И най-много, че имаме постоянна вероятност за развиване. Всички избори са значими. Но този път залогът е сякаш още по-голям. Ще позволим ли да захвърлим постигнатото или ще продължим да надграждаме? Ще обърнем ли тил на стабилността и растежа, на които се радваме от повече от 10 години? От нас зависи. И от нашата работа по време на тази акция.  Нека да дадем всичко от себе си за един превъзходен и безапелационен резултат на 4 април! “, прикани Чанев.

„ Познавате ме от 12 години, всеки петък, събота и неделя съм тук, тъй като това е работата на народния представител. Знам, че хората в района ми имат доверие, тъй като доста проблеми бяха решени, на доста хора помогнахме “, уточни Цвета Караянчева, №1 в листата на ГЕРБ. Тя напомни и направеното досега в района – прелестни учебни заведения – санирани, реновирани, съвременен стадион, а скоро ще бъде прерязана лентата на нова спортна зала. „ Направихме доста неща, само че има какво още да се прави. Спомняте ли си какво беше преди 12 години?  На два пъти ГЕРБ пое страната след ръководство на БСП и ДПС – пое една изпаднала в интернационална изолираност страна, проядена от кавги и вътрешни спорове, и я върна на вярната писта “, сподели тя.

„ Ние тръгваме към победа, победа на ГЕРБ, победа за България. Винаги сме вярвали в здравите устои на демокрацията, в мъдростта на кърджалийци и тяхното европейско бъдеще. Днес още веднъж сме единствената партия, която може да подсигурява стопански напредък и политическа непоклатимост. Направеното от нас е очевидно. Искаме сигурна и предвидима страна. Няма да позволим постигнатото от нас да бъде изтрито. Имаме волята, имаме и куража да се оправим “, приключи лидерът на листата на ГЕРБ в Кърджали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР