По неофициална информация двама от задържаните са заподозрени, а за

...
По неофициална информация двама от задържаните са заподозрени, а за
Коментари Харесай

Работата Стана Дебела! Масови Арести Заради Двойното Убийство В Негован!

По неофициална информация двама от арестуваните са обвинени, а за останалите двама към момента се открива съпричастност.

Мотивът за двойното ликвидиране е финансов, разясниха след разкритията източници от полицията, оповестява bTV.

По-рано през днешния ден мистерията около злокобната находка край Негован стартира да се разплита. Установена е самоличността на жертвите.

Mъжът е 75-годишният някогашен треньор по битка Йордан Атанасов, който дълги години е живял и работил в чужбина. Според Нова телевизия Жената се споделя Марияна, на 70 година, някогашна учителка. Първоначално от полицията бяха съобщили, че дамата е на възраст към 50 години.

Дъщеря им през вчерашния ден е пристигнала в България, като е споделила на нейна другарка, че родителите й ги няма от към 40 дни. Твърди се, че тя не е била в положителни връзки с родителите си. Приятелката Нина Стефанова показа пред bTV, че фотосите на облеклата, публикувани от полицията, са я насочили че това може би е Данчо, както тя назова треньорът по битка. Той се носел в същия състезателен жанр. Освен това тя на няколко пъти акцентира, че имала и предусещане. Приятелката посочи още, че за последно преди към 40 дни убитите са били на опело.

Йордан Атанасов постоянно е разхождал бяло куче заран, само че в последните седмици никой от съседите му не го е засичал. Семейството било заможно. Полицаите към момента претърсват жилището, където е живяла двойката в блок на столичния бул. " Витоша ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР