По нашите ширини зимата е в разгара си и снегът

...
По нашите ширини зимата е в разгара си и снегът
Коментари Харесай

Ким Кардашиян - много гола и много дебела

По нашите ширини зимата е в разгара си и снегът е част от градския пейзаж, само че в някои кътчета от земното кълбо градусите са много по-високи и се приближават до присъщите за лятото. Едно от тези местенца е Малибу. Дестинацията и по-конкретно красивият плаж в града бе определен за сцена на най- новата фотосесия на секс бомбата Ким Кардашиян.

Русокосата риалити хала се разноски по плажната линия, облечена, или по-скоро съблечена, в изтънчен тоалет, разкриващ обилният бюст и задните елементи, и нажежи пристрастеностите до алено. Свикнали сме да виждаме Ким във всевъзможни провокативни дрехи, само че тази визия е извънредно смела даже и за нея.

От папарашките фотоси, публикувани в интернет, се вижда, че тоалетът остава малко на въображението и разкрива хубавицата както майка я е родила. Този факт не хареса на огромна част от онлайн потребителите, които разясниха, че толкоз обилна дама не би трябвало по този начин решително да показва формите си. Впечатление на коментиращите направи освен избора на облекло на Кардашиян, само че и че на папарашките фотоси тя надалеч не наподобява толкоз стройна, колкото на тези, които качва в профилите си в обществените мрежи.

Вие съгласни ли сте с изказаното мнение – единствено слабите представителки на нежния пол ли могат да се снимат в разголени фотосесии? А какво мислите за фигурата на Ким – секси ли е тя съгласно вас?

Прочети повече на: woman.bg По нашите ширини зимата е в разгара си и снегът е част от градския пейзаж, само че в някои кътчета от земното кълбо градусите са много по-високи и се приближават до присъщите за лятото. Едно от тези местенца е Малибу. Дестинацията и по-конкретно красивият плаж в града бе определен за сцена на най- новата фотосесия на секс бомбата Ким Кардашиян. Русокосата риалити хала се разноски по плажната линия, облечена, или по-скоро съблечена, в изтънчен тоалет, разкриващ обилният бюст и задните елементи, и нажежи пристрастеностите до алено. Свикнали сме да виждаме Ким във всевъзможни провокативни дрехи, само че тази визия е извънредно смела даже и за нея.

Прочети повече на: https://www.woman.bg/zhulta-shpionka/kim-se-pokaza-kakto-majka-ya-e-rodila-snimki.54549.html
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР