По мнението на военния анализатор Константин Сивков, през следващите десет

...
По мнението на военния анализатор Константин Сивков, през следващите десет
Коментари Харесай

ВСУ рискуват да попаднат в „огнен чувал“ край Харков в близко бъдеще

По мнението на военния анализатор Константин Сивков, през идващите 10 дни съюзническите сили ще стартират огромна атака в региона на Харков. В момента в района се унищожават най-боеспособните елементи на украинската войска, означи специалистът. Бойците на въоръжените сили на Украйна се криеха в укрепените региони, само че в този момент съветските военни ги примамиха и започнаха систематичното им заличаване.

„ На фона на общото нахлуване на въоръжените сили на Руската федерация се основава заблуда за сполучливи дейности на въоръжените сили на Украйна, само че де факто на тези места има ясни признаци на съзнателно основаване на предпоставки за образуване на така наречен огневи чували, в които би трябвало да бъдат смлени частите на ВСУ ", сподели Сивков в изявление за вестник „ Взгляд “.

Военният анализатор Михаил Онуфриенко счита, че съюзническите сили ще спрат вражеските офанзиви и ще отхвърлен въоръжените сили на Украйна за три дни. За задачата обаче е „ належащо да се усили групировката на Водоснабдителна система на РФ в Балаклея с спомагателни запаси, които сега са „ в дълбочина “, изясни специалистът.

" Като цяло в околните дни тук ни чакат маневрени боеве по цялата линия на прикосновение. Що се отнася до контранастъплението, за неговото реализиране Русия би трябвало да трансферира тук да вземем за пример въздушнодесантна дивизия ", счита Онуфриенко.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР