Бившият президент на Украйна Петро Порошенко коментира в социалните мрежи

...
Бившият президент на Украйна Петро Порошенко коментира в социалните мрежи
Коментари Харесай

Порошенко: Русия ме издирва заради любовта ми към Украйна

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко разяснява в обществените мрежи оповестяването си за търсене от съветското министерство на вътрешните работи, предполагайки, че това се дължи на неговия „ национализъм и обич към Украйна “.

" Не е посочена повода, тъй че се надявам, че е за национализъм и обич към Украйна. Това е самопризнание и съвсем военна премия. В последна сметка всичко, което направих през последните години, беше високо оценено “, сподели Порошенко.

По-рано съветското Министерство на вътрешните работи разгласи Порошенко за търсене. Престъплението, за което се търси, не е посочено. Порошенко беше президент на Украйна от 2014 до 2019 година Министерството на вътрешните работи разгласи за търсене и Володимир Зеленски за търсене.

Ръководителят на интернационалния комитет на Съвета на Руската федерация Григорий Карасин, Порошенко и Зеленски не са спрели експанзията против Русия и техните обещания за спокойно разрешаване на спора не се извършват, тъй че Москва има всички учредения да наказателно преследва тези политици.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР