По-малко от седмица преди началото на Уимбълдън, австралиецът Ник Кирьос

...
По-малко от седмица преди началото на Уимбълдън, австралиецът Ник Кирьос
Коментари Харесай

Кирьос се отказа от участие на турнира в Майорка заради контузия

По-малко от седмица преди началото на Уимбълдън, австралиецът Ник Кирьос се отдръпна от шампионата по тенис в Майорка поради проблем с коремен мускул.

Номер 45 в международната класация Кирьос преодоля сет пасив и победи Ласло Джере (Сърбия) с 5:7, 7:6(1), 7:6(1) във вторник, а през днешния ден трябваше да играе с испанеца Роберто Баутиста Агут.

"Наистина скърбя, че ще би трябвало да се отдръпва от мача довечера тук в Майорка. Напоследък изиграх страхотни мачове и, за жалост, се разсъниха с болки в корема. Веднага отидох при лекаря на шампионата и той ме посъветва да не играя довечера ", сподели Кирьос в изказване, публикувано от уредниците.

Турнирният доктор съобщи, че Кирьос страда от болки в коремния мускул от лявата страна, заради "доста изиграни мачове през последните седмици ".

27-годишният австралиец пропусна сезона на червени кортове, с цел да се приготви за трева. Той доближи до полуфиналите в Щутгарт и Хале през последните седмици, само че няма да бъде измежду поставените на шампионата от Големия шлем на трева в Лондон, който започва в понеделник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР