По-малко от месец остава до първото издание на Money.bg Лични

...
По-малко от месец остава до първото издание на Money.bg Лични
Коментари Харесай

Вижте пълната програма на събитието Money.bg Лични Финанси

По-малко от месец остава до първото издание на " Money.bg Лични Финанси ". Най-голямата бизнес медия в България провежда събитие, ориентирано към всички, които желаят да ръководят парите си по-добре. Вече е ясна и цялостната стратегия на форума.

Датата е 10 април, началният час - 9:30, а мястото е столичният хотел Hyatt. Събитието ще стартира с keynote от Людмила Елкова , член на Управителния съвет на Българската национална банка и водещ специалист във връзка с налозите, финансите и стопанската система.

Следва презентацията " Финансовата просветеност: Път към финансовата независимост " на Светослав Велинов , ръководещ шеф на пазар " Спестовни и капиталови артикули " и пазар " Глобални пазари " в " Банка ДСК ". Тя стартира в 9:55 часа.

За " Спестявания, вложения и благоприятни условия " в границите на панелна полемика ще приказват Наталия Петрова (председател на Българската асоциация на ръководещите сдружения и изпълнителен шеф на " Конкорд Асет Мениджмънт " ), Николай Лазаров (директор ръководство " Продажби самостоятелно банкиране " в " Пощенска банка " ) и представител на Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване.

В 11:10 часа стартира презентацията на един от най-авторитетните данъчни консултанти в България - Велин Филипов от Института на дипломираните експерт-счетоводители който е и консултант в Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание.
 Money.bg Лични Финанси: Най-голямата бизнес медия в България провежда събитие онлайн
Money.bg Лични Финанси: Най-голямата бизнес медия в България провежда събитие онлайн

Регистрацията стартира от през днешния ден

След къса кафе пауза и опция за нетуъркинг, в 11:50 часа стартира вторият панел на " Money.bg Лични Финанси ". Темата е " Кредити и парцели ". Ще я разискват комерсиалният шеф на VM Invest Петър Сотиров , шефът на дирекция " Продажби и съгласуваност на клоновата мрежа " в " Инвестбанк " Георги Георгиев и Мирослав Владимиров от " ЕРА Недвижими парцели ".

За застраховката като инструмент за отбрана, само че и за икономисване ще разберем повече от презентацията на съоснователя и изпълнителен шеф на " Болерон " Александър Цветков от 12:45 ч.

Той ще вземе присъединяване и в последния панел - " Дигиалните финанси на бъдещето ". Заедно с него тематиката ще разясняват основателят на капиталова стратегия Futura Пламен Дильовски и специалистът в областта на криптовалутите Владислав Драмалиев . Дискусията ще продължи до 13:30 ч.

" Money.bg Лични Финанси " ще ви даде достъп до информация, която може да ви бъде потребна при планирането на личната ви тактика по пътя към благосъстоянието, само че също така и ви дава опция да се срещнете онлайн с някои от най-големите експерти в своите сфери у нас.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР