По-малко от два дни преди първото заседание на новия парламент

...
По-малко от два дни преди първото заседание на новия парламент
Коментари Харесай

Политически пъзел: Реакции по лансираните имена за председател на НС


По-малко от два дни преди първото съвещание на новия парламент -. Не се следи доближаване сред главните политически сили, задоволителни за лъчение на кабинет, а подреждането на политическия пъзел наподобява все по този начин мъчно.

На този декор бяха стартирани имена на претенденти за предстоящ ръководител на Народното събрание, чието гласоподаване наблюдаващите дефинират като знаково дали е вероятен компромис в 48-то Народно заседание.

От -СДС публично ще предложат Росен Желязков да заеме поста, а от " " също имат предложение в лицето на Никола Минчев. Очаква се " " също да предложат претендент за ръководител. От " " обясниха, че ще решат на съвещание на парламентарната си група кого да поддържат за ръководител.

„ С всички сме подготвени на градивен разговор. Това, че някой не разчитат публичните настройки, че не разчитат вота на хората е за тяхна сметка. Но би трябвало да има разговор, би трябвало да има диалози, тъй като хората чакат от нас решения. В противоположен случай още веднъж отиваме на избори “, съобщи от -СДС.

„ би трябвало да бъде държан надалеч от изпълнителната власт, както и. В момента да пуснете в изпълнителната власт е като да оставите дете единствено в сладкарница. Това ще се случи. Това, което гледахме 12 години. Заради това и драпа толкоз да се добере до изпълнителната власт “, съобщи от „ “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР