По-малко от денонощие, преди да посегне на живота си, бившият

...
По-малко от денонощие, преди да посегне на живота си, бившият
Коментари Харесай

Съпругата на украинския пилот, обвинен за свалянето на малайзийския Боинг, повдигна завесата над мистериозното му самоубийство

По-малко от денонощие, преди да посегне на живота си, някогашният боен водач от Украйна Владислав Волошин е провел телефонен диалог, който развалил настроението му. Това оповестява Новости-N, базирайки се на източник в прокуратурата.

Източникът разкрива, че при първия разпит на брачната половинка на Волошин, изработен директно след самоубийството, тя споделила, че в събота, 17 март, някой позвънил на мъжа й. След диалога, от радостен и разговорлив, Волошин станал тъмен и затворен. На идната заран – 18 март, той още веднъж бил начумерен и безмълвен.

Съпругата на Волошин не знае кой тъкмо се е обадил на мъжа й.

Полицията е иззела мобилния телефон на някогашния авиатор.

Междувременно журналистът Юрий Бутусов, който е другар на Волошин, описа нови любопитни детайлности за самоубилия се някогашен водач. По думите му, Волошин е имал психически проблеми, които били свързани с военното му минало.

В събота вечерта Волошин ненадейно се затворил в себе си. След връщането си от фронта Влад се нуждаел от психична помощ, претърпяното от време на време подсещаше за себе си. Там, на фронта, той мина бариерата на страха си. Но Волошин по този начин и не потърсил помощта на експертите. Жена му не била сюрпризирана от честата промяна на настроенията му, тъй като знаела, че това е обикновено, излиза наяве от думите на Бутусов.

По-рано журналистът съобщи, че някогашният пило не е страдал от меланхолия и бил корав като елмаз.

Както БЛИЦ заяви, някогашният военнослужещ от украинските Военновъздушни сили Владислав Волошин се простреля смъртоносно в дома си в Николаев на 18 март тази година. Той е е оставил предсмъртно писмо и не е споделил на пристигналите в дома му незабавни медици аргументите за своите дейности.

„ Общувал е с медиците, можел е да приказва, само че не е споделил нищо, което би могло да помогне на следствието”, споделя източник, осведомен с следствието на случая. Той прибавя, че Волошин е натиснал спусъка към 13:30 часа, а е умрял към 15:00 часа.

29-годишният водач бе обвинен за случая с малайзийския Боинг MH-17, който се разруши в Източна Украйна на 17 юли 2014 година При злополуката починаха всички 298 души на борда. Самолетът беше с полет от Холандия до Куала Лумпур.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР