По-малко от час преди предаването Кирил Петков звънял на червената

...
По-малко от час преди предаването Кирил Петков звънял на червената
Коментари Харесай

Петков навивал Нинова да нахлуят заедно на дебата, тя го отрязала

По-малко от час преди предаването Кирил Петков звънял на алената лидерка Корнелия Нинова, с цел да отидат на разположение на заключителния спор по БТВ вместо към този момент излъчените представители на Политическа партия и Българска социалистическа партия, научи “Tribune ”. Гениалната концепция на някогашния министър председател била да излъжат публиката, че дебатът е лидерски, само че Бойко Борисов и Слави Трифонов са се скрили.

Очевидно подценявайки наличието на умел публицист и други политици в студиото. За негово страдание Корнелия Нинова не паднала в клопката и бързо го отрязала. Продуцентите и водещата Мария Цънцарова също не се зарадвали по никакъв начин на “изненадата ” на Петков, който нахлул 15 минути преди ефир в студиото.

Според източници на “Tribune ” самият Антон Хекимян изпаднал в смут поради хаоса, настъпил минути преди огромния спор. Планът на Кирил Петков да си качи рейтинга претърпя цялостно крушение с напускането на представителите на ГЕРБ в студиото. В последна сметка Кирил Петков беше погубен и от съдружните си сътрудници в студиото, и от изнервената Мария Цънцарова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР