По-малко жени, отколкото мъже гледат порно редовно, въпреки че повечето

...
По-малко жени, отколкото мъже гледат порно редовно, въпреки че повечето
Коментари Харесай

Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки?

По-малко дами, в сравнение с мъже гледат порно постоянно, макар че множеството дами в действителност гледат порно, само че не са склонни да приказват за това. Възходът на интернет порното е направил видеоклиповете за възрастни да са еднообразно елементарно налични както за мъжете, по този начин и за дамите.

Според едно скорошно изследване на женските порно привички от цялостен ​​свят може да се разкрие доста за техните минали прекарвания и полови мечти.

Въпреки, че дамите не приказват за това, половината от младите пълнолетни дами (на възраст от 18 до 26) са съгласни, че гледането на порно е допустим метод за изложение на сексуалността. Женската публика на порно клипове понижава при 45-54, 55-65, 65 + възрастови групи, спрямо мъжете.

Увеличението на зрителската публика, особено при порното с лесбийки и тройки, измежду дамите във възрастовата група 18-26 може да се изясни с края на пубертета, когато се опитва с бисексуалността или девойките се усещат по-удобно при еднополовите срещи. Тези срещи са по-популярни в университета, където експериментирането е превърнато в обред. В изследване, оповестено в списание „ Психологията на дамите “, се разяснява, че явлението хетеросексуалните дами да се целуват една друга, е постоянно срещано измежду дамите в университетите, тъй като студентските години са време за опити. Това е било стимулирано от опцията да привлекат мъжко внимание.

Този интерес към бисексуалността може да продължи и след университета и е открито, че се вижда в половите мечти на дамите. Учените разкрили, че 60% от хетеросексуалните дами са били привлечени от други дами, 45 % са били целунати от друга жена, а 50 % имат еднополови полови мечти.

Изследователите са на мнение, че дамите са по-открито привързани към други хора от същия пол. Това дава опция за фамилиарност, а даже и за развиване на сантиментални усеща.Следователно тези полови мечти и възприятие за фамилиарност и романтика с друга жена са проектирани върху порно навиците. Жените сега съставляват 24% от зрителската публика на порно промишлеността. Жените-зрители непрестанно се покачват и методът, по който те се ангажират със наличието на видео клиповете за възрастни, продължава да бъде забавна тематика за откривателите.

Доказано е, че лесбийското наличие е най-популярно измежду дамите. От позиция на най-често търсеното наличие в мрежата от дами е "лесбийка " и "тройка ". Жените гледат повече порно сред еднополови и също по този начин демонстрират желания към по-груб секс. "Hardcore " и "груб секс " са в топ 10 категории, обсъждани повече от дамите спрямо мъжете. Обикновено тези категории се свързват с мъжката публика.

Не всички дами обаче имат един и същи полови мечти и не всички дами избират хардкор порното. Женското полово предпочитание е комплицирана тематика, която е неповторима за всяка жена. Едно нещо, с което всички ние можем да се съгласим е, че порното все по-малко е табу за дамите, като от ден на ден и повече от тях обществено показват своите полови мечти и стремежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР