По-малкият син на Тони Стораро - попфолк изпълнителят Емрах е

...
По-малкият син на Тони Стораро - попфолк изпълнителят Емрах е
Коментари Харесай

Синът на Тони Стораро гази нагло закона

По-малкият наследник на Тони Стораро - попфолк изпълнителят Емрах е летял с безумните 170км/ч по Околовръстното шосе на София по късни доби.

Самият той се похвали с опциите на колата си в TikTok като пусна лайв, на който ясно се вижда голямата скорост, която е развил с мощното си возило и по какъв начин гази закона с 90 км/ч над ограничаването.

Оказва се, че някакъв неизвестен злобар с друга марка автомобил се подиграл на неговите шофьорски умения и спортните качества на новата му кола. В отговор младият реализатор в попфолка го провокира да се срещнат на Околовръстното, с цел да си премерят колите, само че той по този начин и не се появил, макар рейсърските си закани, написа " Телеграф ". 

 undefined

Емрах просто желал да потвърди, че БМВ-то е кралят на пътя и че в гаража си има същински звяр. Така че това не му попречило да натисне газта. За благополучие безразсъдството не е провокирало следващия сериозен случай на Околовръстното.

Малкият Стораро се снабди с нов автомобил по случай рождения си ден. Става въпрос за супермускулесто BMW М3 със 700 конски сили под капака и цена към 250 хиляди лева Когато това се случи, Емрах показа, че колата може да се кара доста бързо, само че не и непрекъснато. " Ако желая да съм жив на пътя, де ", добави тогава.

Това не е първата такава демонстрация на пътя от страна на Емрах. И преди се е хвалил в обществените мрежи, че на пътя е същински Шумахер. Това породи подозрения, че има полицейски чадър над синчето на Тони Стораро, който заплашва хиляди човешки животи и се измъква всякога безнаказано. Да не приказваме, че някогашната му другарка Теди Александрова разкри, че използва и неразрешени вещества, след което евентуално в такова положение сяда зад кормилото.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР