По-малкият брат на актьора Димитър Рачков е бил пуснат от

...
По-малкият брат на актьора Димитър Рачков е бил пуснат от
Коментари Харесай

Братът на Рачков излезе от затвора

По-малкият брат на артиста Димитър Рачков е бил пуснат от Бургаския затвор, където излежава присъдата си от три години и два месеца.

На независимост обаче Петър била едвам за няколко дни за празниците. Управата му разрешила домакински отпуск, който се поставя на пандизчии с положително държание, без прегрешения и присъди под 5 години. Дава се за Коледа когато наказаните могат да се видят с околните си вкъщи. Петър се възползвал от опцията и се прибрал при жена си и двете си деца в Бургас. Затова се похвали неговата половинка Златина, с която нямат формален брак, само че са дружно от много години. Двамата са родители на две момчета, едното от тях се споделя Христо и чества имен ден навръх Рождество Христово. Най-големият подарък за момчетата бил, че могат да прегърнат татко си. Не се знае дали до момента в който е бил в късия отпуск от пандиза, Рачков младши се е видял със своя батко Димитър и родителите си. Минко и Станка. Отношенията в фамилията ескалираха до краен лимит след последния арест на Петър и влизането му в пандиза.

Комикът изрично отхвърли да приказва по тази тематика публично и близки до него споделят, че мъчно претърпява всички престъпни изцепки на по-малкия си брат и посрамването на семейството му, които сътворил в годините обратно. Срещу Петър имаше голям брой акции. В дома му са намирани опиати, подправени банкноти. Многократно е бил залавян да кара без брошура. Димитър Рачков му е помагал да се разминава с по-тежки санкции. Неведнъж му е давал пари, тъй като по документи Петър се водел обществено слаб. Откакто влезе в пандиза обаче двамата не си продумвали. Бургазлии описват, че Димитър изрично е зачеркнал по-малкия си брат, най-много поради кошмара, който предизвикал на родителите си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР