По-малката сестра на Кейт Мос, британският модел Лоти Мос, освен

...
По-малката сестра на Кейт Мос, британският модел Лоти Мос, освен
Коментари Харесай

Сестрата на Кейт Мос си татуира лицето след пиянска вечер

По-малката сестра на Кейт Мос, английският модел Лоти Мос, с изключение на хубостта си очевидно е наследила от известната си сестра и склонността към скандални лудории под действието на алкохола.
Преди дни 24-годишната хубавица в нетрезво положение си направи татуировка на скулата на лицето като снима целия развой на видео и . Татусът съставлява надпис " lover " (любовник - бел.ред.) и е изработен тъкмо под лявото око на модела, написа Actualno.

По-късно отрезвена и наспала се, Лоти споделя във видеото: „ Не мога да опиша доста за нощес, като се изключи че можеше да се мине така и така... Но нямам нищо срещу, ще се научим да обичаме това (татуировката), светът ще се научи да го обича и майка ми също ще се научи да го обича. “ И приключва с думите: " Не пийте алкохол, деца! ".

Как ще се отрази татусът на кариерата й и каква ще е реакцията на стилната организация, с която Лоти работи, към този момент не е ясно. Припомняме, че Лоти е взела участие в акции на Dior и Chanel, и е била на корицата на френския Vogue.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР