По-малката от двете щерки на Надежда Нейнски наскоро е минала

...
По-малката от двете щерки на Надежда Нейнски наскоро е минала
Коментари Харесай

Надежда Нейнски вдигна четвърта сватба

По-малката от двете щерки на Надежда Нейнски неотдавна е предходна под венчилото. Нина, която приключи архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, е вдигнала женитба с германец с индийска кръв и към този момент носи семейството Фон Руп. Това е четвърта женитба за фамилията на някогашната посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов.

Самата тя два пъти е влизала в ролята на младоженка – един път с първия си брачен партньор Камен Михайлов, който е татко на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 година, когато се разведоха. Три години по-късно Надежда подписа брак с сегашния си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 година Хубавото Наде даде ръката на огромната си щерка Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а към този момент практикува в частната " Лозенец “ в София.

Зетят на Нейнски е български мюсюлманин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета на общината. Дъщерята на някогашната министърка също работи в болничното заведение на мъжа си, където извършва функционалностите на клиничен психолог. Известно време тя бе в майчинство след появяването на първородната внучка на Надежда – Алина, а след това Виолета обществено призна, че е претърпяла извънредно тежка следродилна меланхолия, която била на път да съсипе брака ѝ. С мъжа ѝ обаче преодолели рецесията и все още продължавали да съжителстват в мир и обич, само че към момента не можели да се решат да имат втори правоприемник.

Майка на този стадий не е станала по-малката ѝ сестра Нина, която към момента се радва на прясно подписания си брак. С мъжа ѝ Рафаел съжителстват дружно в Милано и рядко се връщат у нас. Отскоро дребната щерка на Надежда Нейнски е собственичка на свое архитектурно студио, като преди този момент трупаше стаж и опит като артдиректор на огромна италианска компания. От двете наследнички на някогашната посланичка в Турция Нина била по-амбициозната кариеристка, която към момента не била подготвена да бъде майка. Красавицата пази персоналния си живот като орлица и даже не се изкуши да разгласява фотоси от сватбената гала със брачна половинка си Рафаел, на която майка ѝ летяла от благополучие.

След като през 2020 година Нейнски бе отзована от поста на дипломат на България в Турция, тя отпътува в Щатите, където бе поканена да чете лекции в елитния университет " Харвард “. В момента времето ѝ e раздрано сред родината и Америка, където се е настанила да живее в щата Масачузетс, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР