По лицето си имам хиалурон, правила съм си ринопластика, но

...
По лицето си имам хиалурон, правила съм си ринопластика, но
Коментари Харесай

Слушаш и не вярваш на очите си: Новата „Мис Плеймейт“ била фенка на естествената красота!

По лицето си имам хиалурон, правила съм си ринопластика, само че извънредно доста одобрявам естествената хубост. Аз считам, че съм я запазила. Едни мигли и коса не трансформират по никакъв метод естественото лъчение, те са просто добавка, която според от сферата на работа е нужна. Това разяснява пред bTV новата „ Мис Плеймейт “ Жанета Осипова.

Тя разказа, че израснала в доста бедно семейство.

" Това ми е давало куража да се боря. Тъй като хората, които получават всичко от ранна детска възраст са презадоволени ", коментира моделката. По думите ѝ, освен финанси, ѝ липсвало и истинско семейство. До момента, освен като модел, тя е работила и като сервитьорка и крупие. Завършила е електротехника в Своге, а сега учи Педагогика в Софийски университет. Последния изпит, на който се явила бил по възрастова психология.

" Във възрастовата психология става въпрос за психиката на един възрастен индивид ", обясни новата „ Мис Плеймейт “.


" Три месеца обмислях дали да се запиша за „ Мис Плеймейт “. Преди това съм участвала в други конкурси, но те всячески се различават. „ Мис Плеймейт “ е доста провокативен конкурс. На 25 съм и това е най-голямото ми постижение. Огромно признание. С течение на времето разбрах, че конкурсът е на изключително високо организационно ниво. Бих могла да кажа, че в момента това е най-големият конкурс в България.
Тя е категорична, че не си е купила титлата и обяви, че още не знае какво ще направи със спечелената сума от 20 000 лева.
Осипова е имала тежко детство. " Бях на две години, когато баща ми ни напусна. Трябваше да се боря с живота. Израснах в бедно семейство с доста лишения. Работила съм като модел, сервитьорка, крупие... В Своге завърших електротехника. Сега завършвам педагогика в СУ, предстои ми Държавен изпит. Педагогиката бе моя детска мечта, но няма да ставам учителка ", разказва тя.

Жанета разкри, че е имала 9-годишна сериозна връзка и още не може да преживее раздялата с любовта на живота си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР