По какви мъже си падат жените? Каквото и да си

...
По какви мъже си падат жените? Каквото и да си
Коментари Харесай

3 черти у мъжете, които подлудяват дамите

По какви мъже си падат дамите? Каквото и да си приказваме, външният тип е първото нещо, което ни показва в очите на хората. И до момента в който мъжете си падат по съвършените извивки на дамите, дългата коса и гладката кожа, то критериите на дамите са малко по-различни. Тук ще изброим три черти у мъжете, които сигурно ги вършат изключително привлекателни за нежния пол.

Хармоничното тяло

Проучванията демонстрират, че структурата на тялото е едно от нещата, които незабавно притегля женското внимание. Мъжете с добре развито мускулесто и хармонично тяло незабавно биват „ набелязани “ като добра опция за флирт и секс. Учените изясняват този факт с подсъзнателното предпочитание на дамите да изберат здрав и плодороден самец. Въпреки това, много дами намират дребното коремче у мощния пол за секси, а и множеството си падат по по-едрите мъже, без да обръщат внимание на килограмите им допълнително.

Белезите

Белезите на мъжете от незапомнени времена вълнуват дамите. Те намират мъж с белези за изключително прелъстителен и сексапилен, евентуално тъй като символизират смелостта на мощния пол, както и устрема му към превъзходство и власт.

Мускулести, къси крайници

Докато мъжете си фантазират за дами с дълги и тънки крайници, дамите вършат тъкмо противоположното. Може да звучи парадоксално, само че дамите си падат повече по момчета с къси крайници. Мускулестите, набити и къси крайници се оказват най-атрактивни за нежния пол.

Що се отнася до душевността, то съгласно дамите идеалният мъж би трябвало да има следните качества: сензитивност, човечност, честност, неустрашимост и отдаденост.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР