По изрична заповед на вътрешния министър Иван Демерджиев пътна полиция

...
По изрична заповед на вътрешния министър Иван Демерджиев пътна полиция
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Зверски проверки на баровските коли, катаджиите спират всичко от мерцедес нагоре

По експлицитна заповед на вътрешния министър Иван Демерджиев пътна полиция е провела огромна акция по адрес на шофиращите първокласни коли в цялата страна. От понеделник машините с марки мерцедес, БМВ и по-редките поршета, ферарита и бентлита - всичко на стойност над 50 000 лв., се стопират автоматизирано, даже измежду бял ден, научи Lupa.bg от собствен източник в Министерство на вътрешните работи.

Не е мъчно да се отгатне мотивът за раздвижването в редиците на КАТ - серията от ужасяващи пътни произшествия с водачи на първокласни коли, кулминирала с кървавите мелета на Георги Семерджиев и Димитър Любенов, породи същинска вълна от злост към водачите на баровски коли.

Според наши източници едно и също возило може да бъде спряно до 3-4 пъти единствено в границите на 24 часа, с цел да се тества притежателят му за приложимост на алкохол и опиати. В тъмната част на денонощието пък заповедта е да се ревизират всички по-елитни марки, даже не изключително нови и скъпи.

" Изключително натоварващо е, само че приветствам Министерство на вътрешните работи, че най-сетне се пробва да направи нещо против дрогираните изроди на пътя ", показа наш постоянен четец, огромен столичен предприемач. - " Вчера ме ревизираха три пъти макар достолепния ми външен тип, неналичието на нарушавания в предишното и обстоятелството, че в колата ми звучи нежна класическа музика. Законите обаче са за всички ", съобщи източникът ни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР