Бившият президент Доналд Тръмп беше признат за виновен в нарушаване

...
Бившият президент Доналд Тръмп беше признат за виновен в нарушаване
Коментари Харесай

Съдия глобява Тръмп с хиляди заради нарушаване на заповедта за забрана, предупреждава, че следващото може да бъде „лишаване от свобода“

Бившият президент Доналд Тръмп беше приет за отговорен в нарушение на заповед за възбрана минимум девет пъти в Ню Йорк против Тръмп дело в Манхатън, постанови председателстващият арбитър във вторник.

Съдия Хуан Мърчан санкции Тръмп с 9000 $ за нарушение на заповед, която му не разрешава да приказва обществено за очевидци и членове на фамилията на правосъдни чиновници. Съдията откри, че той е нарушил заповедта в девет обособени случая, като всяко нарушаване е довело до санкция от 1000 $.

Съдията прецизира в заповедта, че в случай че Тръмп прави „ продължаващи умишлени нарушавания “ на заповедта за задръстване, той може да получи „ наказване отнемане от независимост “, в случай че е „ належащо и уместно “.

Тръмп юристите настояват, че заповедта за задръстване е нарушаване на правата на някогашния президент от Първата корекция. Окръжният прокурор Алвин Браг и неговата работа настояват, че Тръмп е нарушил заповедта най-малко 14 пъти от предходната седмица. Заповедта за затва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР