По искане на Лена Бориславова Софийският градски съд е наложил

...
По искане на Лена Бориславова Софийският градски съд е наложил
Коментари Харесай

Лена Бориславова наложи запори за 40 000 лв. на фирма на Слави Трифонов

По искане на Лена Бориславова Софийският градски съд е наложил запор за 40 000 лева на сметки на компанията на Слави Трифонов " Седем-осми ", съобщи " ".

За запорите първо заяви уеб сайтът " Фрогнюз ". Обезпечителните ограничения са наложени по гражданското дело за вреди, които някогашната началничка на кабинета на премиера Кирил Петков заведе против компанията на водача на Има Такъв Народ.

Поводът за делотое " Песен за Лена ", която беше пусната в обществените мрежи и партийната тв " 7/8 " преди месец. В нея Бориславова е основен воин, а текстът прекрачва всевъзможни граници на политическа ирония с добър усет.В желае си Бориславова изяснява какъв брой наранена и смутена е била от песента, в която има обидни, грозни и вулгарни думи.

Когато заведе делото против " Седем-осми ", Бориславова се закани, че " след сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки ". Все още няма информация за други импортирани искове.

Бориславова отхвърли да взе участие на изборите през предишния октомври, само че в този момент е кандидат-депутат от ПП-ДБ - втора в софийската листа за 24 МИР, след съпредседателя на Демократична България Христо Иванов.

Междувременно поради " Песен за Лена " против " Седем-осми " АД беше формирано и произвеждане за дискриминация. Жалбата предКомисията за отбрана от дискриминацияобаче не е подадена от Бориславова, която сега екандидат за народен представител. Сигналът е пуснат от Геновева Тишева,която кара втори мандаткато член на Комитета на Организация на обединените нации по премахването на дискриминирането по отношение на дамите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР