По инициатива на управителя на общинското дружество Тролейбусни и автобусни

...
По инициатива на управителя на общинското дружество Тролейбусни и автобусни
Коментари Харесай

„Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД изгражда учебен център

По самодейност на шефа на общинското сдружение „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ ЕООД на инж. Георги Станчев в Стара Загора се построява образователен център за подготовка на тролейбусни водачи. Целта е да се обезпечи опция за образование на бъдещи чиновници на сдружението, които да се образоват гратис за категория D103/тролейбус/.

В осъществяване на решение на локалния парламент бе подписан двугодишен контракт за реализация на плана със старозагорска автошкола. Тролейбусът, който ще се употребява като образователен, има нужната документи и дава отговор на всички условия на методиката за подготовка на водачи според Наредба № 37 и Наредба № 38 на Министерството на превоза.Желаещите да придобият категория D103 и по-късно продължат кариерното си развиване в „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ ЕООД Стара Загора, курсът ще бъде безвъзмезден. Учебният център ще приготвя и автобусни водачи. За водачите, които желаят да се осъществят в общинското сдружение, ще бъдат препоръчани преференциални цени.

Вече беше осъществена пробна обиколка на града като образователният тролейбус обходи всички одобрени направления на тролейбусни линии № 1, 2, 26 и 36: кв. „ Железник “ – Парк МОЛ, стадион „ Берое “ – кв. „ К. Ганчев “, кв. „ Железник “ – кв. „ К. Ганчев “ и кв. „ Железник “ – ПЗ „ Загорка “.Подготовката на водачи с категория D103 се планува да  стартира от средата на този месец. Желаещите могат да получат повече информация на място в Тролейбусно хранилище, или да насочат питане на e-mail: [email protected]
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР