По инициатива на областния управител Здравко Димитров днес се проведе

...
По инициатива на областния управител Здравко Димитров днес се проведе
Коментари Харесай

Зико и специалисти обсъдиха новото кръгово към Асеновград

По самодейност на регионалния шеф Здравко Димитров през днешния ден се организира среща, на която участваха кметът и основният проектант на община Родопи, основният проектант и експерти от община Пловдив, основният проектант на Областна администрация, проектанти от „ Пътпроект “ офис Пловдив и КЦМ, с цел да се изчистят проблемите с проектирането на кръговото кръстовище, което ще свързва Асеновградско шосе, Околовръстното и Юго-източната дъга на Пловдив.

Изграждането на кръгово кръстовище на изхода на Пловдив бе обособено в обособен план, което се постанова заради реализирането на връзки сред новоизграждащите се две пътни платна на пътя Пловдив – Асеновград, съществуващия обходен на път и бул. „ Асеновградско шосе “. На срещата бе конкретизирано, че плана сега се съгласува със заинтригуваните централни и териториални администрации, експлоатационните сдружения и контролните органи.

Областно пътно ръководство Пловдив ще внесе в най-кратък период плана в община Родопи, с цел да бъде разгласен на заинтригуваните лица.

След съгласуването и оповестяването, плана ще бъде импортиран в Министерство на регионалното развитие за одобрение, което ще бъде съображение за осъществяване само че отчуждителите процедури.

Областният шеф насрочи последваща среща за 18 октомври от 10.30 часа, на която ще бъдат разисквани настоящи въпроси по реконструкцията на Асеновградско шосе и Околовръстното.
тагове Здравко димитров експерти община Пловдив община Родопи кръгово кръстовище Асеновград  Зико и експерти разискаха новото кръгово към Асеновград
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР