По информация на гръцките гранични власти, на българо-гръцките гранични пунктове

...
По информация на гръцките гранични власти, на българо-гръцките гранични пунктове
Коментари Харесай

Гърция ще допуска в страната само живеещите и работещите чужди граждани

По информация на гръцките гранични управляващи, на българо-гръцките гранични пунктове за влизане в Република Гърция краткотрайно няма да се позволяват непознати жители без ясна цел на пътуването, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Ще се пропущат единствено непознати жители, които живеят или работят в Гърция, което би трябвало да се удостовери на границата с формален документ на гръцки език. Ограничението не се отнася за товарни коли.
Трафикът, към 11.30 ч.,на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата е натоварен и в двете направления, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден е естествен.
На границата с Република Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука сръбските гранични управляващи преустановяват пропускането на товарни коли в двете направления за снегопочистване на тяхна територия.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина трафикът на товарни коли е естествен. На двата пункта от сръбска страна е прекратено пропускането на всички пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове в двете направления. Преустановeно е прекосяването на лица и коли през сръбските пунктове, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт Олтоманци, Граничен контролно-пропусквателен пункт Стразимировци и Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово.
На границата с Румъния е прекратено потреблението на фериботната платформа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Оряхово заради мощния вятър. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе-Дунав мост, Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин-Дунав мост, Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак и Граничен контролно-пропусквателен пункт Силистра трафикът е естествен.
На границата с Република Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли. Република Турция е въвела ограничаване за водачи на камиони, идващи от рискови в епидемиологично отношение страни. Засега не е прекратено прекосяването на българските товарни коли.
На границата с Република Северна Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево трафикът е естествен. На влизане в страната не се пропущат непознати жители, пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове. Македонски жители се пропущат на вход единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево. На излизане от Република Северна Македония пътуващите могат да минават единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево - Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм. Товарните коли се пропущат на трите гранични пункта с Република Северна Македония в двете направления.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР