По “Хемус“ има престъпления, които аз наричам престъпленията на века.

...
По “Хемус“ има престъпления, които аз наричам престъпленията на века.
Коментари Харесай

Бойко Рашков: По Хемус са извършени престъпленията на века

По “Хемус “ има закононарушения, които аз назовавам закононарушенията на века. Това сподели пред bTV вътрешният министър Бойко Рашков.

Изграждането на първите няколко лота – от 1 до 3 на автомагистралата, е ставало с незадоволително средства. Парите са отивали в непознати джобове, в партийни каси, а някои и в чужбина, сподели още Рашков и добави, че по случая са събрани томове с информация, а наблюдаващи прокурори по делото не знаят къде се намира ГДБОП.

Строителството на втората по дължина автомагистрала у нас е народен обект, който се очакваше от доста български жители и коства на данъкоплатците големи финансови средства. Сега се оказа, че нито парите са налице, нито автомагистралата е подготвена, сподели още вътрешният министър.

В задачата се пита за какво тази прокуратура не е стартира следствие преди да се образува служебно държавно управление, с цел да разбере има ли закононарушения, които са осъществени във връзка със строителството на автомагистралата, уточни той и назова Иван Гешев „ основният прокурор на ГЕРБ “.
Свързани вести Кой е заплашвал Ицо Хазарта и Бойко Рашков? Прокуратурата ревизира Ясен е депутатът от ГЕРБ, който е на мушката на Бойко Рашков за аферата "Хемус " Ето кой е обвиненият за приемане на 53 милиона от "Хемус " Иван Гешев не вижда аргументи за желаната му оставка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР