По-голямата част от хората трудно могат да си представят живота

...
По-голямата част от хората трудно могат да си представят живота
Коментари Харесай

Пазете се от тези храни, те повишават кръвната захар

По-голямата част от хората мъчно могат да си показват живота си без сладко. Проучванията демонстрират, че захарта е нездравословна за човешкото здраве и злоупотребата с нея води до затлъстяване, сърдечни болести, диабет и даже рак. Диетологът Букет Ерташ Сефер разкрива храните, за които не допускате, че съдържат захар.

Лекарят поучава да измененията диетата си и да ограничите приема на захар, с цел да избегнете здравословни проблеми. Продуктите, които съдържат царевичен сироп, са изключително рискови заради високото наличието на захар. Някои храни имат скрита захар, тъй че е значимо да прочетете съставките на етикета. Различните сосове също съдържат доста захар. Ако постоянно купувате сос за барбекю евентуално знаете, че една от съставките може да бъде захар, мед или меласа.
-->
В готовите сосове от нар и лимон има също захар. По-добре заменете лимоновия сос с комат лимон.

Кетчупът е един от най-често употребявани сосове, само че и с най-вече наличие на добавена захар. По-добре е да го замените с домакински доматен сос. Захар има и в мюслито. Така че е най-добре да си изпечете сами овесените ядки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР