По-големият брат на Владимир Карамазов – Иван Александров, бе избран

...
По-големият брат на Владимир Карамазов – Иван Александров, бе избран
Коментари Харесай

Братът на обичан български актьор ще прави торта за сватбата на принц Хари

По-големият брат на Владимир Карамазов – Иван Александров, бе определен да направи втората по значимост торта за дълго чаканата женитба на принц Хари и Меган Маркъл, която ще се състои тази събота. Майсторът на сладките изкушения работи от години в Лондон, а неговият шедьовър ще бъде предопределен за публицистите на кралската венчавка.

Тортата ще бъде пететажна и ще бъде украсена с голям брой орнаменти от захарни цветя с усет на бъз и лимон.

Принц Хари и актрисата от „ Костюмари “ ще се разходят до олтара пред 600 посетители в Уиндзор, а главният десерт за събитието, предстоящо, ще бъде дело на кралският сладкар, написа " Монитор ".

За триумфа на Александров се похвали и звездният му брат.

Това е следващият връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, само че много сложна специалност. Пожелаваме му да покори още доста върхове в сладкарското изкуство, а за какво и да не измести сегашния кралски сладкар намигна Карамазов в формалния си уебсайт.

Зад граница Иван стартира да работи преди години и твори сладки изкушения под марката Boutique cookie’s cakes. Също като брат си обича пътешествията и е претенциозен до най-малкия подробност в работата си. Александров е и повода Владо да приключи Техникума за публично хранене в Банкя през 90-те. „ Исках да съм с моята компания в компетентност „ сервитьор-готвач”, само че учителката ми по физика, госпожа Влахова, реши да ме отдели. Сложи ме сладкар и ми сподели: „ Един ден ще ми благодариш”. Е, май пристигна този ден”, връща лентата обратно Иван.

Първото по-внушително нещо, което направил в сладкарството, било за дипломирането му - сватбена торта със сметана и захарни рози. „ По това време всички торти бяха с маслени кремове, тъй като сметаната беше скъпа. Стана огромен хит”, спомня си с усмивка Александров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР