По думите ѝ, след всичко случило се, няма как оставката

...
По думите ѝ, след всичко случило се, няма как оставката
Коментари Харесай

Кристина Петкова от ПП-ДБ: Калин Стоянов е министър на ГЕРБ и ДПС

По думите ѝ, след всичко случило се, няма по какъв начин оставката на Калин Стоянов да не бъде желана.

 

В отговор на въпрос за изразената от ГЕРБ и Движение за права и свободи поддръжка за вътрешния министър, Петкова съобщи: " Стана ясно чий министър е – на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако им е толкоз значим този министър, да кажат защо им е толкоз значим. Но ние не можем да останем безучастни и да не потърсим отговорност ".

Тя отхвърли обвиняванията на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че желаят оставката поради отвод на Калин Стоянов да работи за ПП-ДБ на локалните избори.

 

Ние желаеме оставката поради метода, по който беше позволено да се пролее почтена кръв. Моята позиция е, че неговата администрация не се оправи в четвъртък. Смущава ме бездействието на вътрешния министър. Непосредственото ми предпочитание е да схвана каква е била организацията на Министерство на вътрешните работи за четвъртък, за какво и по какъв начин се стигна дотук, за какво в сряда и споделя, че няма данни за предстоящи ексцесии по време на митинга и по-късно ставаме очевидци на тези кървави подиуми. Това е нещото, на които би трябвало да търсим отговор, уточни депутатът от ПП-ДБ.

 

Всичко, което се случи в четвъртък, е срамно леке в страната ни. Резултатът е един – станахме за смях, акцентира тя.

 

Кристина Петкова разяснява и предстоящето чуването в Народното събрание на ръководителя на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Всички като жители, видяхме едно безредно прекачване на отговорността за мача с Унгария в четвъртък. По думите ѝ не е имало съображение да се стига до затваряне на стадиона и пренасяне на мача. Обществеността би трябвало да разбере чия е била концепцията мачът да се играе пред затворени трибуни и мястото на мача да бъде променено в последния миг. Ще прикани президента на БФС да се яви в сряда на комисия. Той би трябвало да поеме своята отговорност за дейностите си. Крайно време е футболът и спортът ни да стартират да вървят нагоре, сподели още Петкова.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР