По думите на артиста, болката е голяма и му предстоят

...
По думите на артиста, болката е голяма и му предстоят
Коментари Харесай

Сашо Кадиев Аут От Ефир. Водещият Го Закъса Със Здравето

По думите на актьора, болката е огромна и му предстоят нови проучвания. Също по този начин ще му бъде направена фотография, с цел да се разбере къде са разрушените частици от камъка. С възприятие за комизъм той се похвали, че си има персонална здравна сестра на име Ани, която доста добре се грижи за него. Тя го храни с кюфтенца и пои с безалкохолно, хвали се Кадиев. Все още не е ясно по кое време ще бъде изписан от болничното заведение и какъв брой време екранната му половинка Деси Стоянова ще води сама.

Брадва.бг напомня, че бъбречна рецесия смъкна от ефир и водещият на утринния блок на Нова тв " Здравей, България " - Виктор Николаев. Той бе заставен няколко седмици да не води дружно с Аделина Радева поради тежкия си здравословен проблем. Както и Кадиев, Николаев също прекара известно време в болница, само че все още твърди, че всичко е наред.

В незабавното се озова и актьорът Никола Мутафов, прочут на публиката като доктор Пенев от " откраднат живот ". Циничният хирург претърпя битов случай, който за малко да го остави без пръст на крайници. Медиците обаче реагирали стремително и избавили крайника му. Той се размина единствено с гипс, който обаче ще носи цялостен месец. Злополуката не го избавила от уговорките му към продукцията и го принудили да върви по сандали из столицата. Заради гипсирания крайник, сценаристите на сериала решили да се възползват от случилото се и да го създадат част от сюжена на идващите епизоди. Така коремният хирург яе куца известно време и на екрана.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР