По думите му в БСП се образува нов лидер лидер

...
По думите му в БСП се образува нов лидер лидер
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Нинова се тревожи за своя трон и излива помия и...

По думите му в Българска социалистическа партия се образува нов водач лидер и това е Ваня Григорова. И добави, че в случай че се образува нов водач ще го поддържа, само че акцентира, че главният му фокус е Перник.

 

Най-голямата победа е, че се събрахме като семейство през всички компликации. Това, което изпитах в неделя - позвънявания, позитивна сила, поисквам на всички политици да го изпита, сподели още кметът.

 

Той акцентира, че е заложил на скромна предизборна акция. " Много е значима дозата, какво си направил като облик, визитка, резултати. Много постоянно в акция политиците се превъзбуждат, тази пищност не въздейства добре ", уточни Владимиров.

 

Отдавна не е вест, че работя добре с Борисов. През последните 4 години съм срещнал голяма поддръжка от Бойко Борисов, изключително в качеството му на министър-председател, изключително по време на водната рецесия. Най-важна е поддръжката на перничани, в случай че не я бях получил, може би нямаше да се кандидатирам за кмет, уточни Станислав Владимиров.

 

Владимиров още веднъж съобщи, че едно от най-трудните му решения е да напусне Българска социалистическа партия.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР