По-долу ще Ви разкажем за четири района, в които шансът

...
По-долу ще Ви разкажем за четири района, в които шансът
Коментари Харесай

Горски зони, в които често се наблюдават паранормални явления

По-долу ще Ви разкажем за четири региона, в които шансът да се натъкнете на НЛО, Йети или Чупакабра е няколко пъти по-висок, в сравнение с в други места. Гората Рендълшъм, Съфолк, Великобритания За жителите на Обединеното кралство всяко споменаване на гората Рендълшъм неизбежно провокира странни и сюрреалистични облици на извънземните, които са кацнали там през декември 1980 г.



Инцидентът в гората Рендълшъм е засвидетелстван от многочислен личен състав от базата на Военновъздушните сили на Съединени американски щати, ситуирана покрай английската военна база на Кралските военновъздушни сили Бентуотърс и става обект на задълбочено изследване от страна на уфолози, публицисти, държавни организации. За случая са снимани няколко документални кино лентата, а хората към момента спекулират и спорят какво се е случило. Тези следствия и полемики са цялостни с отчети на очевидци за странни пожари в гората, дребни необикновени същества, видени да се спотайват измежду дърветата, и за това по какъв начин локалните и националните управляващи усърдно крият доста от детайлностите за случая. За британците Случаят в гората Рендълшъм се трансформира в аналог на американския Розуел. 40 години по-късно събитие тези разногласия към момента не стопират. Някой има вяра, че извънземните в действителност са кацнали там, а има откриватели, които са уверени, че това се е случвало доста пъти в тази гора. Самата гора Рендълшъм обгръща към 1500 хектара земя и пораства в крайбрежната зона на Съфолк, наречена “Сендлайнгс “. Състои се основно от огромни иглолистни дървета, населявана е от елени, сърни, лопатари, лисици и язовци, само че съгласно локалните поданици, даже и да изключим извънземните, те виждат странни неща там. В продължение на доста епохи в гората Рендълшъм, както и в горите в близките региони на Съфолк, Уест Ретинг и Болшам, постоянно са виждани доста необикновени същества. Например творение, наречено „ Маймуната Шуг “. Това е огромно създание, сходно по изложение сред мечка, куче и маймуна. Мнозина го съпоставят с Йети. Странната дума „ Шуг “ идва от староанглийското “skukka “, което може да се преведе като “демон “. Същата дума може да се наблюдава в името на Шугбъроу Хол в Стафордшир и остарялата дума “shooky ” ( “shucky “), с която преди са наричали източното крайбрежие на страната, и която може да се преведе като “рошав ” или “ненужно окосмен “. Напълно допустимо е всички тези имена да отразяват обстоятелството, че през предишните епохи там постоянно са се срещали ужасни космати същества, които били считани за демони. Също по този начин, от антични времена в гората Рендълшъм са следени извънредно огромни котки. Според други клюки, в нея живеят поклонници на скришен фетиш към магьосничеството. Биг Тикет, Тексас, САЩ За доста хора думи като „ Тексас “ основават картина на обширни равнини с кактуси, прашни торнада и горещи пустини. Всъщност Тексас не е цялостен с равнини и кактуси …



Западен Тексас е прочут със своите памукови полета, а в източната му част, близо до Далас, има доста гъсти гори. В Тексас се намира голяма блатиста гориста околност, наречена „ Биг Тикет “, която в този момент е Национален резерват за диви животни, и в която постоянно се виждат хуманоидни същества и странни светлини. Биг Тикет се простира на огромна повърхност – 80 000 акра земя изпълнена най-вече с дъб, бук, борове и блата. През деня наподобява много изящен регион, само че в тъмнината се трансформира в доста страховито място. В региона на 6-километров черен път, който минава през гората и се назовава публично „ Браг Роуд “, а импровизирано „ Призрачен светлинен път “, постоянно се следят сходни на Йети същества. Име Призрачен светлинен път поражда от времето на първите заселници, които постоянно са виждали светещи топки, носещи се във въздуха и изменящи размера си от топка за тенис до огромна футболна топка. Четете още: Мистерията на феномена „ неочакван непроницаем мрак “ Гората Ел Юнке, Пуерто Рико Така наречената гора „ Ел Юнке “ или Карибската национална гора в Пуерто Рико е единственият локален народен резерват. Той обгръща 28 000 акра земя и има няколко планини, в това число с височина един километър.



От доста години мястото е дом на странни създания, които хората виждат там. През 2004 година локалната жителка Норка споделя невероятна история, която й се случва през 1975 г. Късно вечерта дамата кара през гората и внезапно вижда пред себе си най-странното и извънредно животно, което може да си показа. Създанието не е високо, не повече от метър и половина. По форма ненапълно наподобява на голям прилеп, само че не лети, а пресича пътя на мощни и мускулести крайници. Тялото му е тъмнокафяво на цвят, а към гърба има притиснати огромните крила. Съществото има предни крака, които наподобяват на ръце с костеливи бяло-жълти пръсти. Два големи зъба стърчат от отворената му уста, а очите са червени и горят като въглени. Норка следи по какъв начин създанието постепенно пресича пътя и това продължава съвсем половин минута. След това то внезапно разтваря необятно крила и дамата вижда, че спрямо тялото му в действителност са големи, с обсег от най-малко 4-5 метра. Съществото размахва криле няколко секунди и излетява отвесно във въздуха, след което изчезва от взор. В гората Ел Юнке се следят също Чупакабра с шипове на гърба, Йети, големи черни котки и гущери, сиви извънземни с огромни черни очи и др. Гората Кенок Чейс, Великобритания Най-известният обект в Кенок Чейс, Стафордшир, е добре поддържано гробище на повече от 5000 бойци, починали през Първата и Втората международни войни. Сред английските откриватели на паранормални феномени регионът и изключително горската зона са едни от най-аномалните зони в страната.



Едно от най-странните наблюдения се случва там през 2001 година Очевидецът Майкъл Джонсън учи локалната растителност, когато внезапно осъзнава, че регионът към него се е трансформирал … Гробището го няма и не разпознава близките забележителности. Тогава вижда група от трима възрастни индивида, които вървят към него по пътеката – две дами и една мъж. Джонсън ги следи няколко секунди, когато внезапно те просто изчезват. Майкъл споделя: „ В една секунда бяха там на пътеката, а в идната ги нямаше. Предположих, че по някаква причина биха могли бързо да се спуснат в близкото дере, само че минаха няколко минути и те не се появиха от дефилето. И тогава още веднъж видях тази група отляво, на разстояние от няколко стотин метра, само че в този момент с тях вървеше и различен, доста чудноват. Този мъж беше висок, със слаби ръце и крайници, облечен в сиви панталони и сива риза с дълги ръкави. За миг си помислих, че е от същата група възрастни хора, само че той изоставаше. Колкото повече го гледах, толкоз повече не бях сигурен, че въобще е човек. Главата му беше издължена и изцяло гола, шията беше вретеновидна, а ръцете му бяха толкоз дълги, че стигаха до коленете. Не можах да различа чертите на лицето му, и когато една от дамите спря да пие вода, той се приближи доста покрай групата им и тогава можах да дефинира височината му – беше към 3 метра. Този мъж сложи ръката си на рамото на най-близката жена, а тя се държеше по този начин като че ли не го вижда и не усеща докосването му. Когато погледнах встрани за миг и още веднъж се обърнах, всички бяха изчезнали, а теренът към мен в този момент още веднъж се промени. Отново бях там, където пристигнах, разпознах местността и гробове на бойците. Група туристи се разхождаха наоколо, само че тези трима възрастни индивида и странният кокалест исполин не се виждаха на никое място. Побягнах към колата си с всички сили и повече не се върнах там. ” В гората Кенок Чейс постоянно се виждат също създания с вълчи глави, евентуално върколаци. Едно от последните сходни наблюдения се случва през април 2007 година Една заран, локалният куриер, който постоянно минава по пътя около гробището, вижда измежду надгробните плочи извънредно огромен вълк. Преди мъжът да успее да реагира пред очите му вълкът стартира да трансформира формата си – крайниците му стартират да се разтягат, тялото му се трансформира и скоро застава изправен на два крайници, по-късно бързо заобикаля в гората.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР