По-добре късно, отколкото никога. Така е казал народът. На Гришо

...
По-добре късно, отколкото никога. Така е казал народът. На Гришо
Коментари Харесай

Макар и късно, на Гришо му дойде акълът в главата: Някои му се ядосаха, други го похвалиха

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Така е споделил народът. На Гришо му пристигна акълът, въпреки и със забавяне. Вчера, на националния празник 3 март, той по този начин и не се сети да поздрави сънародниците си и да покаже българското в себе си. Все отново го стори в първите минути след среднощ, когато към този момент беше 4 март у нас. Но в Щатите, където е Григор Димитров, си беше към момента 3 март. Григор Димитров написа в двата си профила (Фейсбук и Туитър) едно и също изречение: „ Честит 3 март на всички нас! ”.

Това във Facebook има съвсем 3 хиляди лайкове, а в Туитър харесванията са 538.
Коментарите не закъсняха.
„ Мерси, братле, само че към този момент е четвърти! ”, написа земляк, чието изречение е харесано от 110 почитатели на Гришо.
„ Ало, идиоти, за часови зони не сте ли чували ”, отвърна някаква дама.
„ Има, но значимото е да честитиш празника, когато на наша територия е 3 март ”, отвръща различен.

Припомняме, че немалка част от почитателите на Гришо го подлагат на критика по тази причина, че на моменти не помни българското в себе си. Както и да го погледнем въпросния случай обаче, Григор Димитров в последна сметка честити празника. Дали под натиска на други, дали просто тъй като се е сетил, само че го направи. Наистина по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.

Григор Димитров се завръща в игра тази седмица, откакто пропусна месец и половина поради травма в рамото. Българският тенисист ще се включи в първия за годината и най-престижен шампионат от сериите „ Мастърс “ – в Индиън Уелс. Това ще е първата му изява от Australian Open, където отпадна в осминафиналите след загуба от американеца Франсис Тиафо. Димитров е изиграл седем мача през 2019 година, като има пет победи и две провали. Другата му загуба беше от Кей Нишикори в четвъртфиналите в Бризбейн. Димитров ще разбере първия си противник в Индиън Уелс в сряда, а присъединяване му ще стартира към края на седмицата. Българският тенисист ще влезе в шампионата като №28 в света. Той напредна с една позиция при днешното възобновяване на ранглистата на АТП. Активът му е 1305 точки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР