По делото за обир, извършен от банкова служителка във Варна,

...
По делото за обир, извършен от банкова служителка във Варна,
Коментари Харесай

И "виртуален приятел" бе обвинен за варненския банков обир

По делото за грабеж, осъществен от банкова служителка във Варна, към този момент има втори обвинен. " Това е 30-годишния Сергей М. от Монтана ", заяви Апелативната прокуратура в морския град. Повдигнато му е обвиняване за машинация в изключително огромни размери, представляваща изключително тежък случай. Наложена му е мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 10 000 лв.. Именно на мъжа от Монтана банковата служителка Невена Й. превеждала парите. 38-годишната специалистка от отдел „ Банкиране на дребно “ е в ареста от края на ноември.

Двамата се срещнали в интернет. Никога не са се виждали онлайн. По време на виртуалната връзка Невена изпращала с пратки на куриерска компания „ Еконт “ обраните пари и персонални средства, в това число изтеглени от нея и нейни родственици заеми.

Самият Сергей се представял като Мирослав Михайлов. Пред проверяващите Невена обяснила, че средствата били нужни на нейния интернет другар, с цел да реши финансови проблеми с лихвари. Тя разполагала единствено с три негови фотоси. Парите изпращала на името Сергей, който бил уж  братовчед на Михайлов. Престъплението е за над 1 млн. лева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР