По-дълъг, по-мащабен и по-шантав. Това обещава Майк Уайт за третия

...
По-дълъг, по-мащабен и по-шантав. Това обещава Майк Уайт за третия
Коментари Харесай

Още един отпаднал от Белият лотос 3

" По-дълъг, по-мащабен и по-шантав. " Това дава обещание Майк Уайт за третия сезон на " Белият лотос " - сериалът му, който съумя да си завоюва милиони почитатели, с помощта на пъстрата композиция от фамилна драма, криминале и обществена ирония.
 Юлиан Костов влиза в
Българинът, който ще взе участие в трети сезон на " Белият лотос "

Браво на Юлиан Костов

Доста неща към този момент се знаят за идния трети сезон, чието деяние ще се развива в Тайланд. Всъщност фотосите там към този момент са почнали, което не пречи на Уайт да предприеме някои промени по актьорския състав.

След като предишния месец Юлиан Костов размени (сърбинът се оказа в топли връзки с съветската власт и покровител на нашествието в Украйна), в този момент се постанова още една смяна, въпреки и не по политически аргументи.

Франческа Корни напуща трети сезон, с цел да отстъпи място на Шарлот ле Бон. Според неофициалната информация Уайт е имал потребност от малко по-възрастна актриса за ролята.

За момента единствено един воин от предходен сезон ще се появи в трети. Това е масажистката Белинда (в ролята е Наташа Ротуел), която видяхме в първи сезон на " Белият лотос ". Дали обаче тя още веднъж ще работи в спа центъра на хотела или идва като посетител занапред ще научим.

Сред останалите оповестени актьорски имена са Лесли Биб, Кари Куун,, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахън, Паркър Поузи,, напомня Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР