По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до

...
По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Предимно слънчево по Черноморието в събота

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който след обяд ще придобие южна съставния елемент. Максималните температури ще са 20°-23°. Температурата на морската вода е от 15° тук-там по северното, до 21° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През нощта ще бъде ясно. Сутринта ще бъде студено, в доста региони съвсем безшумно. Минималните температури сред 3° и 8°, в София - 2°-3°. В обособени котловини в западната половина от страната утринните температури ще са и по-ниски, там има условия за слана. Утре ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, междинна и висока. Ще духа слаб вятър от запад, който по-късно денем ще се ориентира от юг и с него температурите ще стартират да се покачват, оптималните ще са сред 18° и 23°, в София - 20°.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа най-вече сдържан северозападен вятър. Температурите ще се покачват и оптималната на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 6°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР