Пловдивският Окръжен съд не прояви милост и преди минути взе

...
Пловдивският Окръжен съд не прояви милост и преди минути взе
Коментари Харесай

Николай трепал жена си с бой на почивки, оставиха го в арест...

Пловдивският Окръжен съд не прояви благосклонност и преди минути взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на Николай Наков.

Спрямо 47-годишния мъж е повдигнато обвиняване за това, че в интервала от 28.07.2021 година до 29.07.2021 година, в гр. Пловдив, съзнателно е умъртвил 37-годишната си брачна половинка Мария Накова – закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс. За това закононарушение Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Съдът реши, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Николай е направил закононарушението, в което е упрекнат. Според първичните данни двамата съпрузи постоянно употребявали алкохол, а в дома им в „ Изгрев “ имало ежедневни кавги и побои.

В сряда още веднъж се запили, а Николай почнал с юмруците от сутринта, като траял с багра до идващия ден. От многочислените пострадвания дамата издъхнала.

Според съда при мярка, друга от задържане под стража, съществува действителна заплаха обвиненият Н. Н. да извърши друго закононарушение.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив на 5 август 2021 година от 10.00 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР