Пловдивският кандидат-депутат от Възраждане Чавдар Бахчевански, който бе хванат да

...
Пловдивският кандидат-депутат от Възраждане Чавдар Бахчевански, който бе хванат да
Коментари Харесай

Осъдиха кандидат-депутата от Възраждане, хванат да шофира ...

Пловдивският кандидат-депутат от " Възраждане " Чавдар Бахчевански, който бе заловен да кара под въздействието на кокаин, се споразумя с прокуратурата за условна присъда. Това излиза наяве от оповестения протокол от съвещанието на Софийски градски съд. Решението, с което магистратите признават съглашението, е с вчерашна дата. 

Бахчевански се признава за отговорен, че на 10 септември тази година, към 19.45 часа е карал по бул. „ Цариградско шосе “ под въздействието на дрога - кокаин. Според съглашението на Бахчевански е наложено условно наказване - отнемане от независимост за период от една година с изпитателен период от 3 години, както и санкция в размер на 500 лева Освен това, кандидат-депутатът е лишен от право да сяда зад кормилото за период от 12 месеца. 

Припомняме, че след случилото се самият Бахчевански си направи кръвна проба в лаборатория и сподели, че резултатите за съществуване на наркотични субстанции са негативни. Той се отдръпна непринудено от конкуренцията за Народното събрание след медиен звук по тематиката. 

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР