Пловдивските колоездачи Николай Генов и Йоан Станков ще направят международния

...
Пловдивските колоездачи Николай Генов и Йоан Станков ще направят международния
Коментари Харесай

Двама пловдивски колоездачи ще участват на състезания в чужбина

Пловдивските колоездачи Николай Генов и Йоан Станков ще създадат интернационалния си дебют за този сезон идната седмица.
Прочетете още
Йоан Станков е определен в селекцията на националния тим за интернационалното съревнование на писта в Израел. Там българските колоездачи ще вземат присъединяване в отворения шампионат на Израел. Йоан ще направи дебют на интернационалната сцената на писта.

Той заслужи мястото си в селекцията с положителното си показване в първите стартове за годината на писта в Пловдив за Купа България.

Николай Генов ще вземе присъединяване в два старта от интернационалния календар “GP IZOLA ” и GP ADRIA MOBILE ” в Словения. Състезанията в Словения са с категория 1.2, там ще вземат присъединяване един от най-силните тимове в Европа. Участието на националния ни тим е част от интернационалната стратегия, те ще употребяват този старт като инспекция за формата им.

Гранд При Изола е с отдалеченост 156 километри с четири категоризирани изкачвания. Трасето е много тежко и скоростно типично за еднодневните надпревари в Словения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР