Пловдивската транспортна компания „” предлага работа за международни шофьори с

...
Пловдивската транспортна компания „” предлага работа за международни шофьори с
Коментари Харесай

„ВИА ЛОГИСТИК” набира 100 шофьори за международни превози съ...

Пловдивската транспортна компания „ ” предлага работа за интернационалните водачи с категория С + Е, за осъществяване на вътрешноевропейски транспорти в следните страни: Дания, Германия, Австрия, Белгия, Холандия, Швеция, Норвегия и България. Молим претендентите за работа да познават документите, свързани с транспортната активност и да са виновни и правилни.
Изисквания към претендентите:

Европейска здравноосигурителна карта, Медицинско удостоверение/психотест, Шофьорска брошура категория С + Е, Дигитална карта зао тахограф, Професионална подготвеност.
На утвърдените претенденти се обезпечава трудов контракт с осигуровки/2-ра категория труд/, работа съгласно последните нормативни документи (ЕО) № 561/2006,(ЕИО) №3821/1985 и Директива 2002/15/ЕО - за разпоредбите за работното време, нови камиони съобразени с последните правила за сигурност и комфорт, доста положително заплащане съобразено с осъществената работа, помощ от диспечерски екип разполагаем непрекъснато, безвъзмезден превоз от България до мястото за работа в Европа.



Посочената заплата от 2400 евро е ориентировъчна, като съответното заплащане се образува на база размера на осъществената от водача работа и реализирани резултати.

За неопитните водачи предлагаме образование по фирмена стратегия.

За, апелирам обадете се на: +359886 000 438, +359884 400 434

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР