Пловдивската полиция отново удари цигарената мафия. Този път служители на

...
Пловдивската полиция отново удари цигарената мафия. Този път служители на
Коментари Харесай

Полицията разби нелегален цех за тютюн до Пловдив, арести за...

Пловдивската полиция още веднъж удари цигарената мафия. Този път чиновници на Шесто районно в Пловдив разрушиха незаконен завод за тютюн в индустриалната зона на Асеновград.

Там служителите на реда се натъкнали на 200 кг безакцизен тютюн. Задържани са татко и наследник - на възраст 51 и 21 години. Двамата живеят в кв. Столипиново и са добре познати с престъпните си прояви по линия безакцизни артикули.

За да се опитат да прикрият противозаконните си дейности, този път мъжете наели дребен склад в индустриалната зона на Асеновград, където ситуирали и организирали своето произвеждане. Полицейските чиновници обаче влезнали в дирите им, а при претърсването на адреса в Асеновград са открити машина за рязане и разнообразни съоръжения, свързани с противозаконното произвеждане.

Започнато е досъдебно произвеждане, водено по инструкции на способената прокуратура.

Пак в Асеновград чиновници на " Икономическа полиция " направили инспекция в пристройка към частен парцел в кв. Горни Воден, където разкрили 76 литра безакцизен алкохол. Ползващият парцела - 64-годишен локален мъж, е арестуван, а по случая е стартирана инспекция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР