Пловдивчанка се оплака за грубо отношение и поредица от заплахи

...
Пловдивчанка се оплака за грубо отношение и поредица от заплахи
Коментари Харесай

Грозна картина! Пловдивчанин се направи на голяма работа пред жена

Пловдивчанка се оплака за жестоко отношение и поредност от закани към нея от страна на нахален водач. Случката, в която тя попаднала, е станала към 11:30 часа във вчерашния ден, на тясна уличка към Събота пазара в Пловдив, написа TrafficNews.

Ето какво раказа дамата, която е възмутена от държанието на въпросния господин, който, макар обстоятелството, че нарушава закона, се направил на "голям мъж " и не пропуснал на два пъти да насочи люти закани към нея:

"Шофирах зад лидера на другия автомобил, а улицата, в която се намирахме, беше еднопосочна, с коли паркирани по цялата й дължина. Нямаше безусловно никакво място за каквито и да било маневри, при което въпросният лидер внезапно реши да спре колата си, като по никакъв метод не алармира за дейностите, които мисли да предприеме. Не даде нито мигач, нито спешен сигнал.

Секунди и огромен шанс ме деляха от злополука с него, само че съумях да отвръщам по най-бързия метод. Разбира се, зад мен се образува колона от коли, а придвижването безусловно се задръсти! Внимателно пробвах да го заобиколя, защото мястото беше в действителност тясно, след което смъкнах прозореца на автомобила си и най-учтиво го попитах: "Не можехте ли най-малко едни спешни да пуснете? ". Добрият звук от моя страна обаче не беше същия от отсрещната ".

С недодялан език и висок звук я посрещнал лидерът на паркиралия в нарушаване автомобил. "Най-добре карай, с цел да не стане зле за теб ", били думите на мъжа на забележима възраст към 30-35 години, който бил в компанията на различен мъж, който не взел отношение.

Пловдивчанката пък била дружно със своя другар, с който, откакто видели, че няма да срещнат съгласие от отсрещната страна, решили да не спорят безсмислено и да си тръгнат.

Няколко метра по-надолу по улицата, дамата намерила място, където да паркира, а половинката й се отбил до близката аптека.

Невъзпитаният водач от другия автомобил обаче това и чакал - дамата да остане сама. Той я наблюдавал, спрял до нея и за повторно траял със заканите, които изрекъл крещейки. "Следващият път няма да ти се размине единствено с това да знаеш! ", били част от думите му.

"Беше брутално нападателен. По едно време си помислих, че ще слезе от колата си и ще ми направи нещо. Адски се стреснах! Не мога да допускам по какъв начин може мъж да се държи по този метод с жена, още по-малко, когато самият той е в нарушаване на закона по пътищата. Цялата обстановка беше извънредно грозна, а пасажерът до него просто стоеше, гледаше и мълчеше. Най-лесно е да се направиш на "голям мъж " пред жена и в същото време е толкоз ниско проваляне... ", изяснява възмутено пострадалата пловдивчанка.

Тя е безапелационна, че няма да остави нещата по този начин и още през днешния ден ще се оплаче в полицията и ще подаде тъжба към агресора на пътя, бълвал закани против нея.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР