Пловдивчанинът Станислав Марков, който вчера е пропаднал в новоремонтиран тротоар

...
Пловдивчанинът Станислав Марков, който вчера е пропаднал в новоремонтиран тротоар
Коментари Харесай

Пропадналият в дупка на тротоар пловдивчанин ще съди общината

Пловдивчанинът Станислав Марков, който през вчерашния ден е пропаднал в новоремонтиран тротоар на ул. " Луда Яна ", е с разтегнати сухожилия. Лекарите го посъветвали да не върви на работи 15-20 дни. " За мен обаче това е дълъг интервал и не мога да си го разреша. Ще се придвижвам с патерици ", сподели Марков пред Би Ти Ви.

 Пловдивчанин пропадна в дупка в новоремонтиран тротоар Виж още

Той описа, че през вчерашния ден тръгнал за кафе, когато внезапно кракът му пропаднал надълбоко дружно с три плочки от тротоара.

" Просто пропадна под краката ми до момента в който ходех ", сподели Станислав Марков

Снимки от случая бяха публикувани в обществените мрежи и провокираха възмущение у пловдивчани.

Ул. " Луда Яна " сега е разкопана, защото е включена във водния план на града. Въпросният тротоар е бил подложен 2 седмици по-рано.

Според Иво Сираков, който е началник на плана по ремонт на улицата към общината, казусът може да е от канализацинно отклоняване. Разпоредена е инспекция по случая, която ще откри с акуратност повода за случая.

Павлина Гогова от Строителен Надзор изясни, че дупката е 50 см дълбока и един метър дълга. Според нея на това място имало топлопровод към постройките, поради който може да е станал случаят.

Хората, които живеят на ул. " Луда Яна " са недоволни от работата на общината. Междувременно потърпевшият Марков разгласи, че има намерение да съди общината.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР