Пловдивчанин нападна приятелка на гаджето на брат си и я

...
Пловдивчанин нападна приятелка на гаджето на брат си и я
Коментари Харесай

,,Посегна ми на най-ценното, ще те убия,“: Мъж нападна жена, причини й немислимото посред бял ден

Пловдивчанин атакува другарка на гаджето на брат си и я преби измежду бял ден. Екшънът се разиграл в кв. „ Кършияка “. Побойникът бил арестуван и изправен пред съда. Районните магистрати определили наказването да бъде санкция в размер на 3000 лева, на втора инстанция присъдата е доказана.
Филмът на ужасите почнал откакто братът на побойника пристигнал в дома му. Споделил му, че приятелката му използва нарткотици и че съгласно него виновност за това има нейна позната. Каза му също, че гаджето му изневерявало, като показал като съществена причина още веднъж въпросната позната.
Братът познават тази жена, с която дружи гаджето на брат му. След чутото й се обадил по телефона и я помолил да излезе пред офиса си, с цел да се видят, като не прецизирал за какво. Двамата се познавали незадълбочено, защото пловдивчанинът живеел близо и се случвало да й се обади да изиска цигара.
Дамата излязла на улицата, с цел да го изчака и не след дълго го видяла да идва към нея, тичайки. След като се доближил задоволително, без каквито и да било пояснения, почнал да й крещи: „ К**ви, посегнахте ми на най-ценното, ще ви убия, ще ви унищожа “. След това се изплюл върху нея, хванал и оскубал косата й и й нанесъл удар с пестник по главата. От удара дамата паднала на земята. Побойникът я блъснал още няколко пъти с ръце по тялото и главата. Две момчета, инцидентни минувачи, станали очевидци на протичащото се и се намесили, заради което нервакът прекратил побоя като почнал да се отдалечава в посока към дома си, крещейки: „ Ей, курви “. В резултат на нанесените й удари, потърпевшата изпитвала мощни болки в главата, имала охлузвания по коленете и китката, а с изключение на товаустановила, че от косата й бил откъснат цялостен кичур, написа Марица.
Виковете и отправените нецензурни думи били чути от очевидец, който в същия миг се намирал в стопанисвания от него офис наоколо. Незабавно излязъл на улицата, където я заварил на земята, опитваща се да се изправи, изцапана с тиня и доста смутена. Попитал я какво се било случило, само че тя била несъответстваща и тръгнала да влиза към работното си място.
Инцидентът бил записан и от инсталирани камери за видеонаблюдение на фасадните външни стени на намиращите се в непосредствена непосредственост ресторант и офис. Нападнатата жена подала тъжба по случая в Трето районно. Било формирано досъдебно произвеждане по случая. Районните магистрати освобождават пловдивчанина от наказателна отговорност и му постановат санкция в рзмер на 3000 лева Решението е доказано и от сътрудниците им тот Окръжния съд в града под тепетата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР