Пловдивчанин на колело вдигна Главната във въздуха, влизайки в остър

...
Пловдивчанин на колело вдигна Главната във въздуха, влизайки в остър
Коментари Харесай

Грозни сцени на Главната: Колоездач иска да бие полицаи с ве...

Пловдивчанин на колело подвигна Главната във въздуха, влизайки в изострен спор с униформеним научи " Марица ". Грозните подиуми се разиграли към 10 часа през вчерашния ден.

Служители на Общинска полиция, част от пеши патрул, правили обход на ул. " Княз Александър Батенберг І ". До банков клон покрай Градската художествена изложба забелязали движещ се против тях мъж на велосипед. Тъй като е в нарушаване и няма право да е върху велосипеда по Главната улица, служителите на реда го спрели. Поискали му документ за идентичност. Това обаче отключило у колоездача неподозирана експанзия.

Той почнал да крещи да му върнат персоналната карта назад, да наскърбява и да псува. В същото време на място дошъл и различен екип от Общинска полиция. Пловдивчанинът с колело се вбесил още повече и крещял още по-силно.

„ Да ви го **,***. Дайте ми документите,защото в този момент, като изкарам една верига, ще ви пребия през грозните глави. Ще ви *** майката, мишоци. Не знаете с кого си имате работа “, споделил нападателния колоездач.

Арогантното му държание наложило да му бъдат сложени белезници и да бъде отведен в Четвърто районно. Бил му формиран акт за демонстрация на дребно безчинство в размер на 350 лева Арестуваният обжалвал, само че магистратите били безапелационни, че държанието му няма по какъв начин да остане безнаказано и удостоверили глобата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР