Пловдивчани, които не са съгласни с организацията на движението на

...
Пловдивчани, които не са съгласни с организацията на движението на
Коментари Харесай

Пловдивчани реорганизираха движението по кръговото на Водната палата СНИМКИ

Пловдивчани, които не са съгласни с организацията на придвижването на Водната плата, направиха „ пробив ” на преградите на колелото. През вчерашния ден бяха отстранени част от огражденията, поставени на кръстовището и ограничаващо левите завои, написа Така всеки, който идваше от кръстовището на Чифте баня, можеше да завие наляво по бул. „ Марица – Юг ” в западна посока.

Самите ограждания бяха поставени, откакто при затварянето на източната част на кръстовището се образуваха брутални тапи, а Общината реши да ограничи левия завои към „ Марица – Юг ” от „ Цар Борис III Обединител ” – юг в опитите си да понижи вредите. Явно обаче тази организация на придвижването не се е харесала на хората и те са премахнали част от рестриктивните мерки.

Една от основите рецензии към пробива на Водната палата е премахването на левите завои от четирите направления. Въпреки симулациите, които демонстрираха от Община Пловдив, по никакъв метод не излиза наяве по какъв начин тази смяна ще се отрази на прилежащите кръстовища и булеварди.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР