Plovdiv24.bg Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: Уважаема редакция, искам да

...
Plovdiv24.bg
Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: Уважаема редакция, искам да
Коментари Харесай

Пловдивчанка си направи 3 теста за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!

 Plovdiv24.bg Читателка потърси Plovdiv24.bg , с цел да опише: Уважаема редакция, желая да опиша следващата безумна история в страната на парадоксите. Докога се запитвам, докога?

Преди дни взех решение да извърша проучване в лабораторията на МБАЛ " Св. Каридад “  количествен тест за антитела, с който да стане ясно прекарала ли съм зараза с Ковид-19, или не. Резултатът ми е необходим предвид на това, че съм медицински служащ и следва избор дали да ми бъде сложена ваксина против вируса Covid-19, или не.

Час и половина откакто заплатих кръвния тест и ми взеха венозна кръв, излезе резултат, с който излиза наяве, че съм прекарала зараза с горепосочения вирус и имам построени антитела ( 2,655AU/ml). При което взех решение, че ще даря кръвна плазма. Моят брачен партньор също пожела да бъде с мен и отиде в същата лаборатория за тест.

При него още веднъж позитивен резултат за антитела против COVID-19. На идващия ден още двама наши другари изявиха предпочитание да ревизират имат ли построен имунитет, или не, защото за донор на кръвна плазма е необходим подобен. При тях по същия метод - позитивни проби. Това към този момент ни усъмни. Всички да сме от късметлиите, които изкарват коронавирусната зараза без признаци. Чудесно, само че, уви.

На идващия ден взех решение да пусна същия кръвен количествен тест, само че в друга лаборатория (лаборатория " Рамус " ). И познайте - негативен. Организмът не се е срещал с вируса. Въпреки това мощно се надявах последните да са позволили техничекса неточност и посетих трета лаборатория - " Писанец ". Там още веднъж заплатих кръвен количествен тест за антитела против COVID-19. След няколко часа получих резултат - отицателен. В рамките на 48 часа – един позитивен и два негативни теста за антитела. 

Ако не се бях усъмнила, щях да откажа ваксина на база на построен имунитет и представете си, ще дарявам кръвна плазма. Толкова е неуместно. Не е казусът единствено в сумата, която е заплатена за тези проби... къде е истината? Защо хората нямат доверие на здравната ни система? Къде е контролът върху работата на лабораториите? Идеален миг за трупане на пари, нали? Промит народ, безхаберие на лабораториите, безспорна липса на надзор върху активността на лабораториите. Късмет, българино!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР