Plovdiv24.bg потърси кмета на район Южен за коментар на сигнала,

...
Plovdiv24.bg потърси кмета на район Южен за коментар на сигнала,
Коментари Харесай

Кметът на Южен за трагичното състояние на улиците: Като се стопли времето, започвам да си оправям целия район

Plovdiv24.bg потърси кмета на регион " Южен " за коментар на сигнала, който ни изпрати наш четец за .

Ето какво отговори пред нашата медия кметът:

На това място би трябвало да се проектира улица. В момента това е остарял общински път, свързващ аграрни земи, които са със заменени предопределения и от горната страна просто е асфалтиран. Той не може да издържи на това натоварване на коли и камиони. Това, че някой си е построил фабрика в равнищата... по какъв начин да стане? Аз го подкрепям колкото може в обичайно положение, само че през това време от годината, до момента в който не спре да вали и всичко да изсъхне, нищо не мога да направя. Някой да е видял в този момент някъде да асфалтират?

Като се стопли времето, започвам да си оправям целия регион, тъй като бул. " Н. Вапцаров “ и " Ал. Стамболийски “ са в извънредно положение, " Петър Динеков “ - също. Общо взето, всички улици на асфалт в " Южен “ са в извънредно положение. Паважите също ще стартират да се преправят и чак тогава ще мисля за индустриална зона. Аз съм приказвал и съм им обяснил на хората от индустриална зона, че нямам опция ".

" Първо, нямам и бюджет. Второ, би трябвало да стане в по-топло време. Асфалтът се загрява на 80 градуса, а при ниски температури няма коя асфалтова база да работи при тази цена на тока. Там даже няма накъде да се отводнява, там няма канализация. Какво да я вършим тази вода, да я събираме с кофите ли?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР