Пловдив за първи път ще бъде домакин на мегашоу свързано

...
Пловдив за първи път ще бъде домакин на мегашоу свързано
Коментари Харесай

Дейвид Култард подкарва болида от световната титла на Фетел в Пловдив

Пловдив за първи път ще бъде хазаин на мегашоу обвързвано с Формула 1. Става въпрос за Red Bull Showrun с присъединяване на някогашния водач от Формула 1 Дейвид Култард. Днес се организира конференция преди шоуто, а на брифинга участваха Дейвид Култард, кметът на Пловдив Здравко Димитров и водещият Момчил Манчев.

Дейвид Култард предложения Здравко Димитров в тийм Red Bull по време на съревнование от Формула 1.

" Радвам се, че съм в България. Времето със също е с нас и се надявам да създадем ужасно шоу. Пристигнах тази заран от Монте Карло от ужасно време и се веселя, че и тук времето е доста хубаво. Все още не бях видял всичко от Пловдив, само че в идващите дни ще го направя. Има време в живота ти за всяко време. Аз доста обичам времето, в което бях играч. Също в този момент се любувам на времето ми в този момент като публицист и промоутър. Ще използваме гуми за суха настилка. Максималната скорост, която развих беше 360 км. на Гран При на Италия. И двата болида са били употребявани от Себастиан Фетел и Март Уебър имат общо 12 победи с тях, в това число и при международната купа на Фетел ", съобщи Култард, който има 13 победи в кръгове от Формула 1.

" Бях на съревнование от Формула 1 в Истанбул преди четири месеца, само че за първи път виждам болид от толкоз близо, само че няма никакъв късмет да вляза в него. Приветствам господин Култард в Пловдив. Радвам се, че градът ни се приближава до градове, които са били домакини на сходни начинания на Red Bull ", съобщи Здравко Димитров.

Основното събитие ще бъде тази събота - 25 юни на Гребната база в 19:00ч., а базата ще бъде превърната в писта на Формула 1. Ще има доста изненади за публиката, музикални осъществявания, както и водна Формула 1.

Преди събитието Дейвид Култард ще кара болида на Red Bull на разнообразни места в Пловдив на следващия ден и в събота и ще бъде сниман специфичен филм за Red Bull Showrun. До момента сходни видеа са снимани единствено в няколко града като Ню Йорк - Съединени американски щати, Джеда - Саудитска Арабия и други.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР