Пловдив ще събере млади специалисти по икономика, мениджмънт, бизнес администрация

...
Пловдив ще събере млади специалисти по икономика, мениджмънт, бизнес администрация
Коментари Харесай

Млади мениджъри се надпреварват в Пловдив

Пловдив ще събере млади експерти по стопанска система, мениджмънт, бизнес администрация и непознат език от няколко европейски страни. На 25 април в Международния панаир те ще мерят сили в Global Enterprise Challenge (GEC). Състезанието  пето подред и е самодейност на Световната организация на образователните предприятия EUROPEN-PENInternational.

Конкурсът е напълно на практика и тества уменията на младежите за решение на бизнес проблеми. Участниците работят в интернационални екипи, които би трябвало да дадат решение на казуса и да презентират своята работа пред жури от специалисти. Заедно с  конкуренцията ще се състои и 50-ата юбилейна среща международната организация.

Състезанието е част от Международния панаир на образователните предприятия „ Млад бизнесмен “, който към този момент е доста известен в целия Балкански  район и ще се състои на 26 и 27 април в палата 6 на панаира. На  „ ТФ фест “ тази година ще се показват 125 подготвителни компании на гимназисти и студенти от България, Люксембург, Румъния, Сърбия и Черна гора. Над 800 участници ще се състезават в 15 състезанието и ще показват своите компетентности, добити в образователните предприятия.

Единственото в България съревнование по специалности е утвърдено от Европейската комисия, включено е в Европейската седмица на дребните и междинни предприятия и е показано като добра процедура за подготовка на младежите по предприемачество, креативност и иновативност.

Организатор на ревюто „ Млад бизнесмен “ е Центърът на учебно-тренировъчните компании към Министерството на образованието и науката, а форумът е част от плана „ Мост сред учебното заведение и бизнеса “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР