*** Пловдив. Държавният глава Румен Радев ще посрещне австрийския канцлер Карл Нехамер

...
***
Пловдив.
Държавният глава Румен Радев ще посрещне австрийския канцлер Карл Нехамер
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 23 януари 2023 г.

***

Пловдив.

Държавният глава Румен Радев ще посрещне австрийския канцлер Карл Нехамер на летище " Пловдив ". Двамата ще се срещнат с ограниченията за защита на външната граница на Европейски Съюз с Турция.

***

Елхово.

Румен Радев и Карл Нехамер ще посетят Регионалната дирекция " Гранична полиция " в Елхово, където е ситуиран Регионалният координационен център, част от Интегрираната система за наблюдаване на българо-турската граница.

***

София.

В постройката на Министерския съвет министър-председателят Гълъб Донев ще организира среща с федералния канцлер на Република Австрия Карл Нехамер.

***

София.

От 12:00 часа в зала " Триадица " в " Гранд Хотел София " министърът на туризма Илин Димитров и министърът на туризма на Израел Хаим Кац ще подпишат съглашение за съдействие в региона на туризма сред държавните управления на двете страни.

***

София.

От 10:00 часа в постройката на КНСБ (пл. " Македония " 1, зала " Европа ", ет. 2) Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България и Институтът за обществени и синдикални проучвания към КНСБ ще показват резултатите от обичайното наблюдаване на потребителските цени и Заплатата за прехрана за четвъртото тримесечие на 2022 година

***

София.

От 19:00 часа в Tеатър " Българска войска " - София, " Уют " - Авторски театър на Камен Донев, създател и режисьор Камен Донев.

***

София.

От 19:00 часа ще се играе постановката " Само час успокоение " от Флориан Зелер в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ".

***

София.

От 19:30 часа, Театър 199 - София, " Времето е спряло " с създател Доналд Маргулис.

***

София.

От 19:30 часа в спектакъл " Сълза и смях " ще се състои представлението " Мръсното копеле ", създател Жорди Галсеран.

***

Бургас.

От 12.00 часа в залата на Политическа партия ГЕРБ-Бургас депутатите Жечо Станков, Любен Дилов, Галя Желязкова и Андрей Рунчев ще дадат конференция по настоящи политически тематики.

***

Видин.

От 10:30 ч. в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин националният представител от коалиция ГЕРБ-СДС Росица Кирова ще даде конференция по настоящи тематики.

***

Сливен.

От 11:30 часа Община Сливен ще подари два леки автомобила за потребностите на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в града. Дарението ще бъде предадено пред постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи.

***

Стара Загора.

От 13.30 часа в депото на " Тролейбусни и автобусни транспорти " ЕООД ще бъдат показани 18 от общо 33-те съвременни електробуса, които ще допринесат за модернизирането на градския превоз в Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културния център ще се състои театралният театър " Петък вечер ", с присъединяване на Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев, Филип Буков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР